Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Η Τάνια, σήμερα, στη Μονή Λαζαριστών

tsanaklidou_1Η Τάνια Τσανακλίδου εμφανίζεται, σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, στις 9.30 το βράδυ, στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Η τραγουδίστρια  με την χαρισματική φωνή και το απίστευτο ταμπεραμέντο ερμηνεύει  ζεϊμπέκικα, μπαλάντες και ροκ συνθέσεις. >>>

 

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της,  “βγαίνει” στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία. “Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω. Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται  στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο”, δηλώνει.

Συμμετέχουν: Αντώνης Ανδρέου(τρομπόνι) , Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς , κρουστά) , Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο , ακορντεόν) , Ίρις Λουκά ( βιολί) , Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν), Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία) ,Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί) και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι)

Τιμή εισιτηρίου:15€

Προπώληση:  Μονή Λαζαριστών, Metropolis, Ιανός

Ηλεκτρονικά – www.ticketservices.gr (τηλ. 210 7234567)

΄Ωρα έναρξης: 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: