Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Μια ταινία για την πλατεία Αριστοτέλους και τον κόσμο της

plateia_aristotelous_01

Μια ταινία, για τον κόσμο της πλατείας Αριστοτέλους, σκοπεύουν να γυρίσουν νέοι άνθρωποι, νέοι καλλιτέχνες, κάποιοι από τους οποίους ζουν και δρουν στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε περίληψη από το σενάριό της και ποιοι είναι οι συντελεστές:

 

Ο Αλέξανδρος και ο Φίλιππος είναι δύο δημοσιογράφοι και κολλητοί φίλοι που αποφασίζουν να γυρίσουν μία έρευνα-ντοκιμαντέρ για την ιστορία και την εξέλιξη της Πλατείας Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην πορεία όμως ανακαλύπτουν και άλλες πιο περίεργες πλευρές στη ζωή της πλατείας και σκαλώνουν. Νοθείες ποτών, ραντεβού και συντροφιές έναντι αμοιβής, ματαιοδοξία και άσκοπη πασαρέλα, έρωτες και ζήλειες, μοντέλα και φωτογράφοι, απογοητεύσεις και εντάσεις, οικιακές βοηθοί και διακινητές αναβολικών ,οίκοι ανοχής και εμπορικά καταστήματα  "μπλέκονται" σε ένα κουβάρι που θα επιχειρήσουν να ξετυλίξουν οι δύο φίλοι μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Μαύρο και λευκό χιούμορ, ερωτισμός και πολύχρωμα ρούχα, καλοκαίρι και Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστούν στην ταινία μεγάλου μήκους που θα γυριστεί τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο σε σενάριο και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη και Ιωάννη Κυφωνίδη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΑΣΤΕΣ (FASHIONART LOVER)

ΣΕΝΑΡΙΟ -ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ:NORTH BY NORTHWEST

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΟΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: FASHIONART LOVER

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: FASHIONART LOVER

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΕΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΗ ΜΑΡΜΑΡΕΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ

ΛΟΥΚΙΑ ΦΡΑΝΤΖΙΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΝΑΝΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΥΡΛΗΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΨΙΜΜΑΤΙΚΑ

CHARA SKG

ΣΑΒΒΑΣ ΠΙΛΙΤΣΗΣ

ΚΑΤΕ PLIAMPAS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ

ΓΚΕΣΤ: ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Υ.Γ: Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6944 474341

Δεν υπάρχουν σχόλια: