Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Battle Of The Best αύριο στο Μύλο

Το Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2010 συνεχίζει ακάθεκτο για 6 συνεχόμενη χρονιά και επιστρέφει αύριο, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, στον πολυχώρο του Μύλου . Το B.O.T.Y. Balkans Headoffice προετοιμάζεται πυρετωδώς να γιορτάσει μαζί με όλους τους hiphop funs αυτό το σημαντικό γεγονός.

Φέτος το φεστιβάλ στο τομέα των breakdance battle φιλοξενεί τον επίσημο παγκόσμιο προκριματικό UK BBOY Championships Crew vs Crew Balkans Qualifier. Η νικήτρια ομάδα του προκριματικού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στον παγκοσμίας φήμης διαγωνισμό IBE 2011 και θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Για τους φανατικούς των break battles θα υπάρχουν 2 extra διαγωνισμοί 2 vs 2 και Longest Powermove Battle. Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2500€!!!!
Στην κριτική επιτροπή θα έχουμε 3 χορευτές παγκόσμιας κλάσης με πρώτο και καλύτερο τον bboy Yaman ( Wanted – France ) που εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής του Battle Of The Year ήταν και χορευτής της Madonna στην τελευταία της περιοδεία ‘’Steaky and Sweat Tour’’. Οι άλλοι 2 κριτές Kacyo και Paco προέρχονται από την γειτονική Ιταλία. Ο πρώτος έχει κατακτήσει με την ομάδα του De Klan 2 συνεχόμενες φορές το BOTY ITALY 2009 και 2010 ενώ ο δεύτερος θεωρείται ένας από τους δυνατότερους powermover της Ευρώπης κερδίζοντας πρόσφατα το παρόμοιο διαγωνισμό στο IBE 2010 στην Ολλανδία.

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκεται ο Dj Kid Stretch και ο Dj D – Mice. Host του φεστιβάλ θα είναι o ‘’funky’’ Γιώργος Peren από Nasa Funk

Το φεστιβάλ στα hiphop live shows θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στους ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ . Η ομάδα από Αθήνα , έπειτα από το πρόσφατο sold out στο Κύτταρο έρχεται για ένα full live show γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις στη Θεσσαλονίκη. Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αποτελούν εγγύηση για ένα άκρως εκρηκτικό και ταυτόχρονα ποιoτίκο live που θα ικανοποιήσει 1000% όλους τους hiphop Fans του Φεστιβάλ.

Σε αποκλειστικότητα θα προβληθεί στο Φεστιβάλ το Ντοκιμαντέρ της Redbull για το breakdance με τίτλο ‘’Turn It Loose’’. (http://www.facebook.com/l/6ace2dAaeuI971pYi2xWFOQo_tA;www.turnitloosethemovie.com)

Όπως κάθε χρόνο θα διοργανωθούν warm up parties, market area και special hiphop/breaking seminars.

Δεν υπάρχουν σχόλια: