Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

VIDEO - Θα γίνει ταινία το... Thriler του Μάικλ Τζάκσον!

Το θρυλικό μουσικό βίντεο του Μάικλ Τζάκσον, το «Thriller»(θυμηθείτε το με κλικ πιο κάτω), πρόκειται να γίνει κινηματογραφική ταινία, αναφέρει σήμερα η έγκυρη ιστοσελίδα του Χόλιγουντ Deadline. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σενάριο που γράφτηκε από τον σεναριογράφο Τζέρεμ Γκάρελικ, παρουσιάστηκε σε αρκετά μεγάλα στούντιο τις τελευταίες εβδομάδες. Ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ «High School» Κένι Ορτέγκα - ο οποίος επίσης επιμελήθηκε το ντοκιμαντέρ για τον Τζάκσον «This Is It» - θα σκηνοθετήσει την ταινία που
-όπως αναφέρεται- θα έχει προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το Thriller ήταν ένα επικό, 14λεπτo μουσικό βίντεο που γυρίστηκε το 1983 από τον σκηνοθέτη Τζον Λάντις, και θεωρείται ευρέως ως το ποπ μουσικό βίντεο με την μεγαλύτερη επιρροή όλων των εποχών. Σύμφωνα με την Deadline, ο τραγουδοποιός και συνθέτης του Thriller Ροντ Τέμπερτον θα συμμετάσχει επίσης στην ταινία.
Οι πληροφορίες για την ταινία Thriller ήρθαν λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Τζάκσον ανακηρύχθηκε ως η προσωπικότητα που μετά θάνατον, κερδίζει τα περισσότερα χρήματα (απο όλους τους άλλους αποβιώσαντες τραγουδιστες στον κόσμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: