"Τραγουδάμε για τη ζωή"


«Τραγουδάμε για τη ζωή». Με αυτό το σύνθημα και με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Β. Ελλάδος «Η Λάμψη», το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το πλωτό bar «Κλειώ» μια σειρά εν πλω συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν από τις 18 έως και τις 24 Αυγούστου 2009. Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Μάκη, που «έφυγε» νωρίς.
Για έξι καλοκαιρινές βραδιές, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια βόλτα στα νερά του Θερμαϊκού, υπό τους ήχους reggae, swing, blues, rock ‘n roll, latin και ριζίτικων τραγουδιών.
Πρόκειται για έξι μοναδικές εν πλω συναυλίες, κάτω από τα αστέρια και τον αυγουστιάτικο ουρανό, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι ώρες των παραστάσεων είναι 22:00-24:00, η τιμή του εισιτηρίου 10€ και τα εισιτήρια θα προπωλούνται εντός του καραβιού «Κλειώ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:
Τρίτη, 18/8: Swing Time Quintet (swing)
Τετάρτη, 19/8: Blues Wire (blues)
Πέμπτη, 20/8: Κακό Συναπάντημα (reggae)
Παρασκευή, 21/8: Free Soul (rock ‘n roll)
Κυριακή, 23/8: Ψαραντώνης, Νίκη Ξυλούρη (ριζίτικα)
Δευτέρα, 24/8: Aroma Caribe (latin).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και στον αριθμό 2313-319676.

Σχόλια