Σκηνή 800 τ.μ. για τους Scorpions


Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κεντρική Ελλάδα. Το 2ο Scorpions Festival που διοργανώνεται από την Cultural Action σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ στις 8 Ιουλίου, θα είναι μια πραγματικά μεγάλη μουσική στιγμή.
Όχι μόνο εξαιτίας των θρυλικών Σκορπιών, αλλά και λόγω της παρουσίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μια συνεργασία για την οποία μόνο θετικά σχόλια έχουν ακουστεί και το κοινό την περιμένει με ανυπομονησία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή που θα στηθεί στο Αλκαζάρ δεν έχει προηγούμενο σε μέγεθος και ποιότητα. Η σκηνή θα έχει μέγεθος 800 (!!!) τετραγωνικά μέτρα, μια τεράστια οθόνη θα στηθεί πίσω από το συγκρότημα και θα προβάλει ειδικά εφέ, ενώ δύο γιγαντοοθόνες δεξιά και αριστερά της σκηνής θα δείχνουν την συναυλία σε κοντινά πλάνα για μεγαλύτερη απόλαυση. Οκτώ νταλίκες θα καταφθάσουν στην Λάρισα μεταφέροντας τον τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ για το όλο στήσιμο και την τεχνική προετοιμασία θα εργάζονται νύχτα και μέρα 300 άτομα.
Και βέβαια οι πωλήσεις των εισιτηρίων συνεχίζονται με τρελό ρυθμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός από το τεράστιο ενδιαφέρον των κατοίκων της Λάρισας, μεγάλος αριθμός εισιτηρίων πωλείται και στις γύρω πόλεις όπως στον Βόλο, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και φυσικά στην Θεσσαλονίκη!

Σχόλια