Οι Infidelity στην Αίγλη


Οι Infidelity παρουσιάζουν ζωντανά για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης το νέο τους album ‘In The City’, την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009, στις 10 το βράδυ. Επίσημοι προσκεκλημένοι τους, οι 2L8 Band, σε ένα μοναδικό ακουστικό set! 
Οι Infidelity επιστρέφουν στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο album τους, ‘In The City’. Με ένα μοναδικά φιλτραρισμένο μουσικό χαρμάνι από indie, alternative, post new wave και art rock, μας προσφέρουν ένα συναισθηματικά φορτισμένο album από το πρώτο έως το τελευταίο κομμάτι! Μελωδικές φωνητικές και κιθαριστικές φόρμες, εμπλουτισμένες με μικρές δόσεις πειραματισμού, συνθέτουν την μουσική ταυτότητα του group.
Το album ηχογραφήθηκε ζωντανά σε διάστημα τριών ημερών στα RunDevilRun Studios με παραγωγό τον Νικόδημο Τ., θέλοντας έτσι να αποτυπωθεί η δυναμική live πλευρά των συνθέσεων και των ζωντανών εμφανίσεων των Infidelity, χωρίς overdubs ή άλλες ηχοληπτικές παρεμβάσεις! To αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι τα δέκα tracks του ‘In The City’, καθώς και ένα video με τα making of αυτών των ημερών.
Το He & She, είναι η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του 2L8, που ανοίγει την παράσταση. Η δουλειά αυτή κυκλοφορεί από την Inner Ear. Μέσα σε κλίμα κατανυκτικό, ένα ένα τα 17 κομμάτια του δίσκου ξεδιπλώνονται με μορφή ιεροτελεστίας. Χωρίς την εμμονή σε συγκεκριμένες μουσικές φόρμες, ισορροπεί ανάμεσα στο post rock και στον μινιμαλισμό. Ο μπρεχτικός χαρακτήρας της ερμηνείας του συμπληρώνεται από έντονα ξεσπάσματα στις κιθάρες, έγχορδα που πριονίζουν και αιχμηρές ατμόσφαιρες, οι οποίες εναλλάσσονται με οπερετικά φωνητικά και μελωδίες άκρατου συναισθηματισμού και λυρισμού. Η καλοδουλεμένη παραγωγή του ίδιου σε συνδυασμό με την ευφάνταστη ενορχήστρωση, το κάνει ένα όχι τόσο εύπεπτο, αλλά εξαιρετικά πρωτότυπο avant garde άκουσμα. 


Ώρα Έναρξης: 22:00
Τιμή Εισιτηρίου: 10 €
Επίσημη Ιστοσελίδα: www.infidelity.gr
Ιστοσελίδα Myspace: www.myspace.com/infidelitymusic 

Σχόλια