"Εκτός... Ελέγχου" Τσιβιλίκας-Κωνσταντίνου


Δύο σπουδαίοι κωμικοί του ελληνικού θεάτρου(και παλιότερα του κινηματογράφου), συναντώνται στη σκηνή του θεατρου "Αλίκη Βουγιουκλάκη", στην Αγίου Δημητρίου. Ανεβάζουν μία φάρσα που άφησε εποχή στο αγγλικό θέατρο: Το έργο του Ray Cooney, «Εκτός ελέγχου… όλα».
Την κωμωδία αυτή έγραψε ο Ray Cooney εμπνευσμένος από τα σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων της Margaret Thatcher. Το έργο γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία σε Λονδίνο και Broadway για πολλές σεζόν κι απέσπασε το βραβείο «Lawrence Olivier».
Οι Τσιβιλίκας-Κωνσταντίνου, που διασκεύασαν το σενάριο, έχει προσαρμόσει το έργο στις ελληνικές πολιτικές καταστάσεις. Έτσι θα παρακολουθήσουμε έναν Έλληνα υπουργό να μπλέκει με τη γραμματέα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις προσπάθειες που καταβάλει ο εξ απορρήτων του, για να τον σώσει.
Μετάφραση & Σκηνοθεσία: Βασίλη Τσιβιλίκα
Διασκευή : Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου
Σκηνικά - Κοστούμια : Μιχάλη Σδούγκου.
Παίζουν : Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αθηνά Μαυρομάτη, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ίρις Πανταζάρα, Γιώργος Ματαράγκας, Δημήτρης Γεροδήμος, Φαίη Γεωργακοπούλου, Δέσπονα Βλεπάκη και ο Μάκης Ρευματάς.

Η φωτογραφία είναι της Σίσσης Βασιλειάδου

Σχόλια

Ο χρήστης Filippos είπε…
Καταπληκτική παράσταση. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι πολύ καλός και ο Βασίλης Τσιβιλίκας είναι μοναδικός, αυθεντικός και κρατάει το γέλιο στα χείλη μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε