Όναρ και Τουρνάς στην πλατεία


Με κεντρικό σύνθημα «Όλη η πόλη μια Παρέα», ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην πιο μεγάλη αποκριάτικη γιορτή της πόλης γεμάτη εκπλήξεις, βεγγαλικά και γνωστά αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης είναι αφιερωμένη στη νεολαία της πόλης και οι καλλιτέχνες επιλέχθηκαν με βασικό κριτήριο να είναι αγαπητοί κυρίως από τις νεώτερες ηλικίες.
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα με δύο αξιόλογα νεανικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, τους Free Soul με κλασικό ροκ και τους Anima με τον Sanjuro με ποπ και χιπ-χοπ. Η συνέχεια ανήκει στο δημοφιλές συγκρότημα Όναρ, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Κώστας Τουρνάς, ο οποίος με το γνήσιο στυλ του θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες του. Η βραδιά θα κλείσει με το συγκρότημα λάτιν μουσικής Rythmo Latino που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.
Ενώ οι καλλιτέχνες θα ανεβάζουν την… αδρεναλίνη από σκηνής, από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχήμα από ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και κλόουν με την ονομασία «Παιδία εν Δράσει», θα μοιράζονται σερπαντίνες, αποκριάτικες μάσκες, κομφετί, καπέλα και χιλιάδες άλλα δώρα.

Σχόλια